Új autók

Nissan Micra Srbija
Nissan Micra Srbija
Nissan Micra Srbija

Micra

Új Nissan Micra. Szerezze meg!

IRIGYLÉSRE MÉLTÓ FORDULÓKÖR

Intsen búcsút a nehézkes városi manővereknek! Az új Micra 9,3 méteres fordulókörrel rendelkezik, így a legszűkebb utcákban sem kerülhet szorult helyzetbe!

RENDSZEREZETT, ÁTGONDOLT ÉS ALAKÍTHATÓ

Nincs több csúszkáló tárgy, nincs több elrepülő telefon, parkolójegy és napszemüveg…az új Nissan Micrában mindennek megvan a helye. A céltárolóktól a nagyméretű tároló rekeszekig, az új Nissan Micra jó elhelyezésű és sokoldalú tárolói gondoskodnak a gondtalan utazásról, ha pedig hirtelen még több helyre lenne szüksége, egy kar meghúzásával előredöntheti a hátsó üléseket, és a gépkocsi hátsó tere egy síkplatós, 1132 literes csomagtartóvá válik. Minden belefér.

DŐLJÖN HÁTRA, ÉS LAZÍTSON

Az új Nissan Micra legújabb technológiájának köszönhetően Ön tökéletes biztonságban érezheti magát. A számos légzsáknak, a fejtámláknak és a modern, ABS-t is tartalmazó ESP rendszernek köszönhetően gondtalan és magabiztos vezetésre számíthat.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...

 


nissan srbija
Nissan Note Srbija
Nissan Note Srbija

Note

AZ ÚJ NISSAN NOTE

ÚJ NISSAN NOTE: FEJLETT TECHNOLÓGIÁVAL A BIZTONSÁGOS AUTÓZÁSÉRT

A meglepően gazdagon felszerelt Új Nissan NOTE jelentősen hozzájárul a zökkenőmentes utazáshoz.

- A 360 fokos parkolókamera négy nézettel (hátra, előre, jobb oldalra és felülnézetből) segíti a könnyebb és biztonságosabb parkolási és tolatási manővereket.

- A Nissan Aktív Biztonsági Pajzs rendszere hang- és fényjelzésekkel figyelmezteti a vezetőt a holttérben lévő vagy az autó mögötti tárgyakról, vagy ha az autó kisodródik a sávból.

TÖBB ENERGIA, ALACSONYABB EMISSZIÓ: A LEGÚJABB ÚJ NISSAN NOTE

Minden Új Nissan NOTE-ban megtalálja a legújabb motortechnológiát és a start-stop rendszert, amely kategóriaelső hatékonyságot és CO2- kibocsátást biztosít. A pillanatnyi visszajelzést adó ÖKO-kijelzőn mindig ellenőrizheti, mennyire környezettudatosan vezeti autóját.

DINAMIKUS VÁROSI AUTÓ, AZ ÖN KEDVÉRE TERVEZVE

Az új, áramvonalas formának köszönhetően az Új Nissan NOTE karcsú és határozott megjelenésével kilóg a tömegből. A városi autó vonzó formavilága a tágas és minőségi utastérben is jelen van, ahol a látványos, csillogó középkonzol vonja magára a figyelmet.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...

 

 


Nissan Juke 2015
Nissan Juke 2015
Nissan Juke 2015

Juke

A Juke ellenállhatatlan energiája most kiszabadult és az egész várost felkavarja. Áthág minden normát és kiszakitja unalmas hétköznapjaiból a várost.

Egy zseni ragyogása! Ez a radikális városi jelenség ejtett tetővonalával, izmos, széles kerekeivel és massziv, magasra húzott övvonalával szemkápráztató energiát sugároz. Egy kompakt crossover forradalmi formaterve tárul most fel. Mindenki elfér, öt ajtajával, öt ülésével a Juke nem akad fenn azon, ha valaki váratlanul érkezik. Sőt elég rugalmas ahoz, hogy bármikor helyet biztositson a plussz csomagoknak, kihasználva a csomagtér padlója alatti 44 literes tárhelyet. 5 incses color ekránnal van ellátva, amely érintésre működik, a hátsó részen parkolásra szolgáló kamerával, zenei berendezéssel, USB információs kijelzővel...

Kapható 1,2 literes közvetlen benzinbefecskendezáses turbómotorral 115 lóerővel, 1.6 literes közvetlen benzinbefecskendezáses turbómotorral 117 lóerővel , valamint 110 lóerős - 1,5 literes dizelmotorral . Ezen felül a kinálatban megtalálható az 1,6 literes DIG-T motor is, amelyhez intelligens, izgalmas gyorsuláshoz kedvező üzemanyag- fogyasztás is társul, hogy igazán jó legyen a Jke-ban a hangulat. Ez a modell 190 LE-vel rendelkezik.

Az alapfelszereléshez a következők tartoznak: távirányitású központi zár, ABS, EBD, első és oldalsó légzsákok, légfüggönyök, elektromosan állitható retrovizorok, elektromos első és hátsó ablakemelők, utas számitógép, klima berendezés és elektromos irányithatóság amely érzékeli a sebességet.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...


Nissan Qashqai+ Srbija
Nissan Qashqai+ Srbija
Nissan Qashqai+ Srbija

Új Qashqai

A Qashqai egy új életstílust jelent. Az új Nissan Qashqai nem csak látszatra erőteljes és elegáns – ízigvérig az. A Nissan az első crossover megalkotója, és most leleplezi a crossoverek második generációját. A terepjárók és a csapotthátúak ötvözéséből született autó nem ismer kompromisszumot.

A város fényei nem csupán megcsillannak letisztult, áramvonalas karosszériáján, hanem valósággal felragyognak rajta. Merész vonásai, kompakt mérete és a magasra került vezetőülés magabiztosságot adnak a városi vezetőnek. Bátor. Dinamikus. Ez az új Nissan QASHQAI.

AZ ÚJ NISSAN QASHQAI A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁT VONULTATJA FEL A TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁGÉRT

– NISSANCONNECT FEDEZZE FEL A VÁROST, AHOGY MÉG SOHA

– NTELLIGENS KULCS (I-KEY) RENDSZER EGY GOMBYOMÁS ÉS EGY GOMBNYOMÁS, ÉS MEGNYÍLIK A VÁROS

– TFT-KIJELZŐ EGYETLEN AUTÓ KEZELÉSE SEM VOLT MÉG ILYEN MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ

– NISSAN INTELLIGENS PARKOLÓASSZISZTENS A VÁROSI PARKOLÁS MÉG SOSEM VOLT ILYEN KÉNYELMES

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...

Árjegyzék

Katalógus

Műszaki adatok


X-Trail 2015
X-Trail 2015
X-Trail 2015

X-Trail

LETISZTULT, MINT EGY CROSSOVER, ÉS STRAMM, MINT EGY SUV

Crossover? Vagy SUV? Egyik sem: ez az új NISSAN X-TRAIL. A NISSAN crossover-autókra jellemző letisztult, kecses külsőt és az SUV-k strapabírását egyesítő új NISSAN X-TRAIL egyszerre dinamikus és elegáns. Kecses vonalak, kerek ívek, kalandor külső; az utasok pedig rajongani fognak a látványért az elektromos napfénytetőn át.
A bumeráng alakú hátsó lámpák, illetve a 19 colos könnyűfém abroncsok feledhetetlen külsőt kölcsönöznek az új NISSAN X-Trailnek.

BÁRHOVÁ IS VETŐDIK, KAPCSOLATBAN MARADHAT A KÜLVILÁGGAL

Maradjon kapcsolatban a külvilággal! Az új NissanConnect rendszer egyszerre kínál kiváló minőségű hang-, navigációs és telefonkihangosító szolgáltatást. Használata pedig rendkívül egyszerű a 7 colos, visszaverődés-gátlóval bevont érintőképernyőn.

A Google Search, a Trip Advisor, a Facebook, a Tune in és a Twitter alkalmazásokkal minden városban helyinek érezheti magát, elolvashatja a legfrissebb híreket, és kapcsolatban maradhat a barátaival. A rendszer része a Bluetooth-telefonkihangosító és -hangszolgáltatás, az SD-kártya-alapú térkép, a mérésintegrálás, illetve a tartalék hangbemenet (Aux-in) és az USB-bemenet.

Emellett számos szolgáltatás áll még rendelkezésre: a Google Helyek© funkciója, közlekedési előrejelzések és újratervezés, parkolási és üzemanyag-információk, időjárás-előrejelzés – az új X-Trailben minden megvan a következő kalandhoz.

AZ AUTÓ, AMI VIGYÁZ ÖNRE

A kényelmet szolgáló biztonsági eszközök, például a kanyarokra, sebességre, dugókra és sávelhagyásra figyelmeztető funkciók mindig gondtalan vezetési élményt biztosítanak.
A biztonság új értelmet nyer a NISSAN Aktív Biztonsági Pajzs technológiája révén: az új NISSAN X-TRAIL segít megelőzni az ütközéseket, figyelmeztet a veszélyes holtterekre, a sávelhagyásra, és még sok minden másra képes.
A műszerfalon látható, 5 colos továbbfejlesztett vezetéstámogató TFT-kijelző észleli a közúti jelzéseket, részletes tájékoztatást nyújt a járműtestről és a védelmi funkciókról, figyeli az abroncsnyomást, azonnali navigációt tesz lehetővé, jelzi a beérkező hívásokat – és még sok egyéb funkciót ellát. A kaland sosem volt még ennyire kézzelfogható.

AZ IRÁNYÍTÁS NEMCSAK AGYFUNKCIÓ

Az új NISSAN X-TRAIL ALL MODE 4x4-i vezérlőrendszere tökéletes útfogást biztosít, bármilyen is legyen az idő. Csökkenti az alulkormányzottságot, és a megerősített alvázzal együtt tökéletes irányíthatóságot biztosít vezetés közben, azaz a parkolás és a hegymenet többé nem lehet probléma. Az Intelligens parkolóasszisztens (parkoláskönnyítő funkció) segítségével az új NISSAN X-TRAIL zökkenőmentesen segíti a nehézkes manővereket, így a parkolás mindig biztonságos és könnyed élmény marad. Emellett magát a parkolóhelyet is felméri, így energiát takarít meg a gyalogos ügyintézéshez. A Visszagurulás gátló (hegymenetkönnyítő funkció) segítségével biztonságosabb az utazás, így csak a kalandra kell figyelni.

GURUL, SUHAN, SZÁRNYAL

Az új NISSAN X-TRAIL határtalanul sokoldalú. Akár a 2 tartalék hátsó utasülésről, akár a rugalmasan alakítható utastérről van szó, amelyben különválasztható a száraz és nedves rakomány, a kalandnak mindig elegendő tér jut.

A súlytalanság által ihletett, gerinctámasszal felszerelt ülések a leggöröngyösebb úton is roppant kényelmesek. A megnövelt lábtérnek köszönhetően az X-TRAIL egyszerre tágas és kényelmes.

És persze praktikus is: a hátsó ajtók közel 80 fokban nyithatók, így könnyebb a belső térbe hajolni. Nem is beszélve a nagyméretű, bővíthető, akár 75 kg-ot is elbíró tárhelyről. Az ülések lehajtása után a felület teljesen sík lesz, a második üléssor eltolható, így megnövelhető a tér, a csomagtér pedig egyetlen kézmozdulattal két (egy alsó és egy felső) részre osztható. Mindez a tágas, kényelmes, rendkívül sokoldalú belső tér erénye.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...


Nissan Navara Srbija
Nissan Navara Srbija
Nissan Navara Srbija

Navara

A Navara feltűnő és kifinomult arccal tekint a világba. Erőt sugárzó kinézete van , s ezt hangsúlyozza ki az elegáns hűtőrács és a Nissan logo.Megjelenésével mindenhol jó benyomást tesz, úton és terepen egyaránt.

Nagyon jól felszerelt tágas, praktikus autóról van szó. A Pick-up-ok közül ebben van a legnagyobb rakodási lehetőség, legerősebb motor és legkényelmesebb utastér.. A terepjáró motorja bivalyerős, 403 Nm nyomatékot ad. A Navara akár 885 kg tömegű rakományt is elvisz.

Kivülről a Navara keménységet sugároz. De belül a SUV kategória kényelmét találja: állitható magasságú kormány, központi zár, a magasabb felszereltségi fokozatokban deréktámasz, sebességtartó automatika, és kétzónás automata légkondicionáló.

Garanciák: 3 év, illetve 100.000 kilóméter. Korrózió elleni jótállás 6 év.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...


nissan srbija
Nissan NV200 Srbija
Nissan NV200 Srbija

NV200

A Nissan teljesen új, globális kis-haszonjárműve, az NV200 nyerte el a 2010-es "Év nemzetközi kis-haszonjárműve" (International Van of the Year, IVoY) díjat, amelyet 23 európai szakújságíró ítélt oda, akik több mint félmilliós, haszonjármű-üzemeltetőkből álló olvasótábort képviselnek.

"A zsűrit különösképpen az ragadta meg, hogy a Nissan egy olyan kompakt kis-haszonjárművet hozott létre, amely új mércét állít fel a belső hasznos tér és a külső méretek arányát tekintve." – szólt a IVoY zsűrijének hivatalos indoklása.

Az NV200 globális gyártású és forgalmazású jármű, amely eddig el nem ért szinten ötvözi a funkcionalitást az egyedi és vonzó designnal. A Nissan NV200 hatékony és megbízható eszközt jelent az üzleti életben.

Az NV200 a kategória-határokat áttörő autó, mivel külső méretei alapján inkább a személyautókból származtatott áruszállítók közé lenne sorolható, belső űrmérete viszont magasabb osztályba emeli. 4,4 m hosszú, 1,86 m magas, 1,69 m széles, és hatalmas a rakodótere. Az intelligens konstrukció révén a rakodótér hossza 2 m-nél nagyobb, s így alkalmas két szabványos Euro-raklap befogadására. A raktér padlója a kategóriájában a legalacsonyabb, mindössze 524 mm-re van a talajtól. Mindent egybevéve az NV200 rakterének térfogata 4,2 m3, ami 25 %-kal nagyobb, mint a versenytársak átlaga, vagyis 1 m3-rel több rakodási lehetőséget kínál.

Garanciális idő 3 év, illetve 100.000 kilóméter, valamint 6 év korrózió okozta garancia.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...

auto marton nissan