Új autók

Nissan Micra Srbija
Nissan Micra Srbija
Nissan Micra Srbija

Micra

Új Nissan Micra. Szerezze meg!

IRIGYLÉSRE MÉLTÓ FORDULÓKÖR

Intsen búcsút a nehézkes városi manővereknek! Az új Micra 9,3 méteres fordulókörrel rendelkezik, így a legszűkebb utcákban sem kerülhet szorult helyzetbe!

RENDSZEREZETT, ÁTGONDOLT ÉS ALAKÍTHATÓ

Nincs több csúszkáló tárgy, nincs több elrepülő telefon, parkolójegy és napszemüveg…az új Nissan Micrában mindennek megvan a helye. A céltárolóktól a nagyméretű tároló rekeszekig, az új Nissan Micra jó elhelyezésű és sokoldalú tárolói gondoskodnak a gondtalan utazásról, ha pedig hirtelen még több helyre lenne szüksége, egy kar meghúzásával előredöntheti a hátsó üléseket, és a gépkocsi hátsó tere egy síkplatós, 1132 literes csomagtartóvá válik. Minden belefér.

DŐLJÖN HÁTRA, ÉS LAZÍTSON

Az új Nissan Micra legújabb technológiájának köszönhetően Ön tökéletes biztonságban érezheti magát. A számos légzsáknak, a fejtámláknak és a modern, ABS-t is tartalmazó ESP rendszernek köszönhetően gondtalan és magabiztos vezetésre számíthat.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...

 


nissan srbija
Nissan Note Srbija
Nissan Note Srbija

Note

AZ ÚJ NISSAN NOTE

ÚJ NISSAN NOTE: FEJLETT TECHNOLÓGIÁVAL A BIZTONSÁGOS AUTÓZÁSÉRT

A meglepően gazdagon felszerelt Új Nissan NOTE jelentősen hozzájárul a zökkenőmentes utazáshoz.

- A 360 fokos parkolókamera négy nézettel (hátra, előre, jobb oldalra és felülnézetből) segíti a könnyebb és biztonságosabb parkolási és tolatási manővereket.

- A Nissan Aktív Biztonsági Pajzs rendszere hang- és fényjelzésekkel figyelmezteti a vezetőt a holttérben lévő vagy az autó mögötti tárgyakról, vagy ha az autó kisodródik a sávból.

TÖBB ENERGIA, ALACSONYABB EMISSZIÓ: A LEGÚJABB ÚJ NISSAN NOTE

Minden Új Nissan NOTE-ban megtalálja a legújabb motortechnológiát és a start-stop rendszert, amely kategóriaelső hatékonyságot és CO2- kibocsátást biztosít. A pillanatnyi visszajelzést adó ÖKO-kijelzőn mindig ellenőrizheti, mennyire környezettudatosan vezeti autóját.

DINAMIKUS VÁROSI AUTÓ, AZ ÖN KEDVÉRE TERVEZVE

Az új, áramvonalas formának köszönhetően az Új Nissan NOTE karcsú és határozott megjelenésével kilóg a tömegből. A városi autó vonzó formavilága a tágas és minőségi utastérben is jelen van, ahol a látványos, csillogó középkonzol vonja magára a figyelmet.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...

 

 


Nissan Juke 2015
Nissan Juke 2015
Nissan Juke 2015

Juke

A Juke ellenállhatatlan energiája most kiszabadult és az egész várost felkavarja. Áthág minden normát és kiszakitja unalmas hétköznapjaiból a várost.

Egy zseni ragyogása! Ez a radikális városi jelenség ejtett tetővonalával, izmos, széles kerekeivel és massziv, magasra húzott övvonalával szemkápráztató energiát sugároz. Egy kompakt crossover forradalmi formaterve tárul most fel. Mindenki elfér, öt ajtajával, öt ülésével a Juke nem akad fenn azon, ha valaki váratlanul érkezik. Sőt elég rugalmas ahoz, hogy bármikor helyet biztositson a plussz csomagoknak, kihasználva a csomagtér padlója alatti 44 literes tárhelyet. 5 incses color ekránnal van ellátva, amely érintésre működik, a hátsó részen parkolásra szolgáló kamerával, zenei berendezéssel, USB információs kijelzővel...

Kapható 1,2 literes közvetlen benzinbefecskendezáses turbómotorral 115 lóerővel, 1.6 literes közvetlen benzinbefecskendezáses turbómotorral 117 lóerővel , valamint 110 lóerős - 1,5 literes dizelmotorral . Ezen felül a kinálatban megtalálható az 1,6 literes DIG-T motor is, amelyhez intelligens, izgalmas gyorsuláshoz kedvező üzemanyag- fogyasztás is társul, hogy igazán jó legyen a Jke-ban a hangulat. Ez a modell 190 LE-vel rendelkezik.

Az alapfelszereléshez a következők tartoznak: távirányitású központi zár, ABS, EBD, első és oldalsó légzsákok, légfüggönyök, elektromosan állitható retrovizorok, elektromos első és hátsó ablakemelők, utas számitógép, klima berendezés és elektromos irányithatóság amely érzékeli a sebességet.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...


Nissan Qashqai+ Srbija
Nissan Qashqai+ Srbija
Nissan Qashqai+ Srbija

Új Qashqai

A Qashqai egy új életstílust jelent. Az új Nissan Qashqai nem csak látszatra erőteljes és elegáns – ízigvérig az. A Nissan az első crossover megalkotója, és most leleplezi a crossoverek második generációját. A terepjárók és a csapotthátúak ötvözéséből született autó nem ismer kompromisszumot.

A város fényei nem csupán megcsillannak letisztult, áramvonalas karosszériáján, hanem valósággal felragyognak rajta. Merész vonásai, kompakt mérete és a magasra került vezetőülés magabiztosságot adnak a városi vezetőnek. Bátor. Dinamikus. Ez az új Nissan QASHQAI.

AZ ÚJ NISSAN QASHQAI A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁT VONULTATJA FEL A TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁGÉRT

– NISSANCONNECT FEDEZZE FEL A VÁROST, AHOGY MÉG SOHA

– NTELLIGENS KULCS (I-KEY) RENDSZER EGY GOMBYOMÁS ÉS EGY GOMBNYOMÁS, ÉS MEGNYÍLIK A VÁROS

– TFT-KIJELZŐ EGYETLEN AUTÓ KEZELÉSE SEM VOLT MÉG ILYEN MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ

– NISSAN INTELLIGENS PARKOLÓASSZISZTENS A VÁROSI PARKOLÁS MÉG SOSEM VOLT ILYEN KÉNYELMES

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...

Árjegyzék

Katalógus

Műszaki adatok


Nissan Murano Srbija
Nissan Murano Srbija
Nissan Murano Srbija

Murano

A Murano az elegáns stilusjegyek és a merész dizájn ötvözete, gyors reakciók és szemtelen lukszus kombinációja.A Murano alkalmazkodik a vezetési feltételekhez és az Ön igényeihez. A volán preciz, éles kanyarokban is megkönnyiti a vezetést, az új felfüggesztés csökkenti a karosszéria mozgását egyenletlen terepen , észrevehetetlenné teszi a rossz útviszonyokat. Az új Xtronic CVT váltó alkalmazása javitja az üzemanyag-fogyasztást, és ezzel egyidejűleg gyorsabb és érzékenyebb a fokozatváltás is.

A belső ragyogás minden ajtónyitásnál elkápráztatja utasait, akik egy Lounge bárban érezhetik magukat. Olyan mint egy hotel, pedig "csak" egy autó! Az aluminium, króm és bőrfelületek magas luxusérzést biztositanak.

Az utasok ebben az autóban ugy érzik magukat, mint VIP vendégek. A vezetői ülés magasitott, igy tökéletes láthatóságot biztosit.

Amikor a motrot beinditják egy V6os Start/Stop billentyüvel, a kabinban egy meleg, kellemes narancssárga fény jelenik meg. A levegő állandóan cserélődik a megfelelő hőmérsékletre. Könnyen kezelhető műszerekről van szó, mint pl. a navigációs berendezés, BOSE audió berendezés 11 Hi-fi hagszóróval, hátsó és oldalsó parkoló kamerák, DVD- Entertainment berendezés, stb.

Garanciák: 3 év, illetve 100.000 kilóméter. Korrózió elleni jótállás 6 év.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...


Nissan Pathfinder Srbija
Nissan Pathfinder Srbija
Nissan Pathfinder Srbija

Pathfinder

A Nissan Pathfinder impozáns, robosztus, ugyanakkor stilusos autó. Elég hely van benne akár 7 utas számára is. Az osztottan dönthető második és harmadik üléssor az előre dönthető első utasülés-támlával 64 különböző elrendezésbe állitható, s az autó belseje akár hatalmas csomagtartóvá is átalakitható. Mivel a vezető melletti ülés is lehajtható, igy akár 2,8 m hosszú tárgyat is tud száttitani, akár egy kajakot.

A 4x4 All-mode rendszernek köszönve az egyenletlen terepen is a gyors és megbízható húzűerővel bír.Rendkívűl erős autó, a 171 lóerős, 2.5 literes turbó dizel 403 Nm motor könnyen és halkan dolgozik, és az egyik legtakarékosabb motor az osztályában. A Pathfinder akár 3 tonnás vontatmányt is könnyen elhúz,legyen az hajó vagy utánfutó.

Garaciák: 3 év, illetve 100.000 kilóméter. Rozsdásodás elleni garancia 12 év.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...


Nissan Navara Srbija
Nissan Navara Srbija
Nissan Navara Srbija

Navara

A Navara feltűnő és kifinomult arccal tekint a világba. Erőt sugárzó kinézete van , s ezt hangsúlyozza ki az elegáns hűtőrács és a Nissan logo.Megjelenésével mindenhol jó benyomást tesz, úton és terepen egyaránt.

Nagyon jól felszerelt tágas, praktikus autóról van szó. A Pick-up-ok közül ebben van a legnagyobb rakodási lehetőség, legerősebb motor és legkényelmesebb utastér.. A terepjáró motorja bivalyerős, 403 Nm nyomatékot ad. A Navara akár 885 kg tömegű rakományt is elvisz.

Kivülről a Navara keménységet sugároz. De belül a SUV kategória kényelmét találja: állitható magasságú kormány, központi zár, a magasabb felszereltségi fokozatokban deréktámasz, sebességtartó automatika, és kétzónás automata légkondicionáló.

Garanciák: 3 év, illetve 100.000 kilóméter. Korrózió elleni jótállás 6 év.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...


nissan srbija
Nissan NV200 Srbija
Nissan NV200 Srbija

NV200

A Nissan teljesen új, globális kis-haszonjárműve, az NV200 nyerte el a 2010-es "Év nemzetközi kis-haszonjárműve" (International Van of the Year, IVoY) díjat, amelyet 23 európai szakújságíró ítélt oda, akik több mint félmilliós, haszonjármű-üzemeltetőkből álló olvasótábort képviselnek.

"A zsűrit különösképpen az ragadta meg, hogy a Nissan egy olyan kompakt kis-haszonjárművet hozott létre, amely új mércét állít fel a belső hasznos tér és a külső méretek arányát tekintve." – szólt a IVoY zsűrijének hivatalos indoklása.

Az NV200 globális gyártású és forgalmazású jármű, amely eddig el nem ért szinten ötvözi a funkcionalitást az egyedi és vonzó designnal. A Nissan NV200 hatékony és megbízható eszközt jelent az üzleti életben.

Az NV200 a kategória-határokat áttörő autó, mivel külső méretei alapján inkább a személyautókból származtatott áruszállítók közé lenne sorolható, belső űrmérete viszont magasabb osztályba emeli. 4,4 m hosszú, 1,86 m magas, 1,69 m széles, és hatalmas a rakodótere. Az intelligens konstrukció révén a rakodótér hossza 2 m-nél nagyobb, s így alkalmas két szabványos Euro-raklap befogadására. A raktér padlója a kategóriájában a legalacsonyabb, mindössze 524 mm-re van a talajtól. Mindent egybevéve az NV200 rakterének térfogata 4,2 m3, ami 25 %-kal nagyobb, mint a versenytársak átlaga, vagyis 1 m3-rel több rakodási lehetőséget kínál.

Garanciális idő 3 év, illetve 100.000 kilóméter, valamint 6 év korrózió okozta garancia.

Lépjen velünk kapcsolatba a legjobb ajánlatért...

Bővebben a modellről...

auto marton nissan